Με δύο νίκες και μάλιστα με 2-0 αμφότερες, ο Άρης απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει στους προημιτελικούς του κυπέλλου.

Το σκορ του πρώτου αγώνα είχε ουσιαστικά ξεκαθαρίσει τα πράγματα, με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν ήρεμα, με σιγουριά και να έχουν μεγάλη ευκαιρία τόσο στο 18′ με τον Μπερτόλιο (απέκρουσε ο Παπαδόπουλος) όσο και στο 29′ με τον Σάκιτς (απέκρουσε ξανά ο Παπαδόπουλος).

Ο Άρης ήταν καλύτερος και τελικά αυτή η ανωτερότητα επιβραβεύθηκε στο 45′, όταν ο Σούντγκρεν έβγαλε ωραία την κάθετη για τον Μάνο και αυτός «έσκαψε» για το 0-1. Γκολ που έβαζε οριστικά -αφού χρειαζόταν πλέον τέσσερα- στις όποιες ελπίδες του Αστέρα, ο οποίος θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 55′ αλλά ο Μπαράλες αστόχησε από καλή θέση.

Στο 68′, όμως, ο Γκαρσία δεν αστόχησε όταν βρέθηκε σε θέση βολής, μετά την πάσα του Μάνου, γράφοντας το 0-2 για τους κίτρινους, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ (58′ Χριστόπουλος), Βαλιέντε (69′ Ιγκλέσιας), Μπελόκ, Ριέρα (69′ Λουίς Φερνάντεθ), Αλί Μπαμπά, Ρεγκίς (58′ Τιλίκα), Μπαράλες (80′ Σίτο).

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ (70′ Κάτσε), Σάσα (59′ Μπακουτσής), Ματίγια (70′ Γκανέα), Μπερτόλιο (59′ Τζέγκο), Σίλβα, Γκαρσία, Μάνος (70′ Μπαγκαλιάνης).