Στην αναζήτηση νέου τερματοφύλακα βρίσκεται η Μονακό, με τα τελευταία σενάρια από τα Μέσα της Ισπανίας να φέρουν τον Πετρ Τσεχ ως τον «εκλεκτό» για κάτω από τα γκολπόστ.

Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει βρει στο πρόσωπο του 32χρονου Τσέχου τον επόμενο βασικό της τερματοφύλακα, δεδομένης της μεταγραφής του Βίκτορ Βαλντές που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Μάλιστα, με τον Τιμπό Κουρτουά να επιστρέφει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για λογαριασμό της Τσέλσι, ο έμπειρος πορτιέρο αναμένεται να έχει δευτερεύοντα ρόλο στους «μπλε» που μοιάζουν να υπολογίζουν περισσότερο το νεαρό Βέλγο, σε αντίθεση με τη Μονακό που τον προορίζει για βασικό.

Βεβαίως ο Μουρίνιο θέλει να τον χρίσει ως δεύτερο αρχηγό του συλλόγου, ωστόσο το μόνο που ενδιαφέρει τον Τσεχ είναι να αγωνίζεται, γι’ αυτό είναι ανοιχτός σε προτάσεις (πάντα σύμφωνα με τους Ισπανούς).

Να θυμίσουμε πως Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον τους, αλλά η δευτεραθλήτρια Γαλλίας φαίνεται πως έχει τις πιο σοβαρές βλέψεις για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr