Στο αγωνιστικό σκέλος στρέφονται άπαντες στον Ολυμπιακό, μετά τις χθεσινές μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι με κάθε επισημότητα παίκτης των «ερυθρόλευκων», αλλά στο Λιμάνι στρέφονται στην αυριανή (27/01, 19:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι στην Τούμπα, ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως σκέφτεται να αλλάξει τον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον «δικέφαλο» του Βορρά. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει τρεις παίκτες στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, δηλαδή να παίξει με σύστημα 4-3-3.

Μάλιστα, τον ρόλο του οργανωτή φαίνεται πως θα δώσει στον Κώστα Φορτούνη, τον οποίο πέρασε ως αλλαγή αντί του Βαλμπουενά στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Κάτω από τα δοκάρια δεν πρόκειται να αλλάξει ο Σα. Ο Ραφίνια θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας, αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα συνθέσουν -κατά πάσα πιθανότητα- οι Σεμέδο και Σισέ. Στα χαφ πρόκειται να ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ φανέλα βασικού κέρδισε ο Μπρούμα. Στο άλλο άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βρουσάι και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Πότε αναμένεται να παίξει ο «Πάπα»

Όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Παπασταθόπουλος θα ενσωματωθεί στους Πειραιώτες, καθώς έρχονται πολλά και απαιτητικά παιχνίδια. Ο 32χρονος στόπερ δεν πρόκειται να παίξει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ούτε στο κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη.

Ο Καλαματιανός αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας στο Καραϊσκάκη. Ο μεγάλος στόχος, βέβαια, είναι να είναι απόλυτα έτοιμος κόντρα στην Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, στις 18 Φεβρουαρίου, σε ένα παιχνίδι που θα λείπει ο Σεμέδο (θα είναι τιμωρημένος).