Ο Ολυμπιακός άφησε… πίσω του την απρόσμενη ήττα από την Μπάμπεργκ, μέσω των εμφατικών επικρατήσεών του επί των ΑΕΚ και Μάλαγα, με τον Τζαμόν Γκόρντον να εστιάζει στα… αντανακλαστικά των «ερυθρόλευκων».

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ των Κυπελλούχων Ελλάδος μιλώντας στην εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ», για την άνετη νίκη επί της ομάδας της Ανδαλουσίας, τόνισε: «Δείξαμε ότι έχουμε αντανακλαστικά την τελευταία εβδομάδα με τις εμφανίσεις με ΑΕΚ και Μάλαγα. Δεν είναι μόνο ότι κερδίσαμε αυτούς τους αγώνες, αλλά κυρίως ότι δείξαμε συγκέντρωση και διάθεση να κυνηγήσουμε.

Παίξαμε το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής μας με πίεση στο αμυντικό κομμάτι και γρήγορο ρυθμό. Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί τομείς που μπορούμε ακόμη να βελτιωθούμε, αλλά ήταν καλή η εικόνα μας μετά το άσχημο παιχνίδι στη Γερμανία. Αντιδράσαμε ως ομάδα και κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις προσωπικές του επιδόσεις στην επίθεση, που δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικές από τα 6,75: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν με απασχολεί τόσο το σκοράρισμα όσο να κερδίζει η ομάδα μου».

Πηγή: gazzetta.gr