Στην 6η θέση της Super League 1 ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι φλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν για το γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 21′ με τον Μπαράλες μετά το λάθος γύρισμα του Μπρούσιτς. Η ομάδα της Τρίπολης πήρε το προβάδισμα που άξιζε και στη συνέχεια έδειξε ότι περισσότερο την ενδιέφερε να κρατήσει το σκορ παρά να επιδιώξει και δεύτερο γκολ.

Ο Απόλλων, από την άλλη πλευρά, δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιτεθεί αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κατάφερε μόλις μία φορά και μάλιστα αργά, στο 83′ συγκεκριμένα, να πλησιάσει στο γκολ. Και πλησίασε πολύ, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Φατιόν.

Το 0-1 δεν άλλαξε όμως και ο Αστέρας έφυγε από τη Ριζούπολη με τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τον ανεβάζουν στην 6η θέση.

Απόλλων Σμύρνης: Βέρνχουλστ, Μπρούσιτς (64′ Μουνιέ), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Σλίβκα (64′ Βιτλής), Tσιλούλης, Φατιόν, Μαρκ Φερνάντεθ, Ντάουντα.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρσία, Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβάρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (64′ Καπίγια), Λούις Φερνάντεθ, Κρέσπι (70′ Τιλίκα), Μπαράλες.