Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, με το 3-1 επί του Βόλου, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο.

Το ματς στην Τούμπα άρχισε όπως τελείωσε αυτό στο Περιστέρι πριν λίγες μέρες. Με σοκ για τον δικέφαλο του βορρά, δηλαδή, αφού στο 11′ ο Βόλος έφυγε στην αντεπίθεση και ο Κιάκος έκανε το 0-1. Λίγα λεπτά μετά μάλιστα, στο 16′, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Δουβίκα και Ρενάτο, τους οποίους σταμάτησε ο Πασχαλάκης.

Ο ΠΑΟΚ δεν πατούσε καθόλου καλά, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού στο 29′ πήρε πέναλτι για χέρι του Ριένστρα κα ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε (1-1). Ο Βόλος θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Περέα αστόχησε από καλή θέση και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε δύο αλλαγές.

Το ματς ήταν ανοιχτό και γι’ αυτό υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με τον Ουάρντα για τους γηπεδούχους (56′) και τον Ρενάτο για τους φιλοξενούμενους (60′), για να έρθει τελικά το γκολ στο 65′ για τον ΠΑΟΚ: Πρώτη κεφαλιά από τον Σβιντέρσκι, δεύτερη από τον Ίνγκασον, η μπάλα στα δίχτυα και 2-1.

Σκορ που έγινε 3-1 στο 90′, όταν ο Κρμέντσικ βγήκε απέναντι από τον Κλέιμαν και πλάσαρε σωστά, με τους Θεσσαλονικείς να επιστρέφουν στις νίκες και να παραμένουν στο -10 από την κορυφή, πλησιάζοντας στο -1 τον Άρη αλλά με ματς περισσότερο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46′ Βιεϊρίνια), Εσίτι (46′ Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (85′ Αουγκούστο), Τζόλης (78′ Μουργκ), Σβιντέρσκι (67′ Κρμέντσικ).

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο (86′ Ντεντάκης), Μήτογλου, Σάντσς, Ριένστρα, Κιάκος (67′ Μαρτίνες), Μπαρτόλο, Περέα (63′ Νίνης), Ρενάτο, Δουβίκας.