Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως έχει καθιερώσει, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής παίρνει κάθε εβδομάδα θέση για τα σφυρίγματα ή τα μη σφυρίγματα των διαιτητών και το ίδιο έκανε και τώρα, εστιάζοντας στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Ένα ματς, στο οποίο θα έπρεπε να αποβληθεί ο Αϊτόρ των πράσινων.

«Η ΚΕΔ θεωρεί ότι αυτό το μαρκάρισμα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα καθώς πρόκειται για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο παίκτης έρχεται με ταχύτητα και έχει τεντωμένο το πόδι του έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να παίξει τη μπάλα. Βρίσκει με τις τάπες του παπουτσιού του τον αντίπαλο του στο πίσω μέρος του ποδιού του με το μαρκάρισμα να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται σε αυτό το σημείο του ποδιού», είπε σχετικά ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος σχολίασε και τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Παναθηναϊκός, για μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Αϊτόρ, λέγοντας τα εξής.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση καθώς ο επιτιθέμενος βλέπει τον αμυνόμενο όταν οι δύο παίκτες τρέχουν προς την μπάλα και επιβραδύνει χρησιμοποιώντας το σώμα του για να μπλοκάρει τον αμυνόμενο και να δημιουργήσει μια επαφή προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι».