Το Σαββατοκύριακο των μεγάλων ντέρμπι έφτασε! Καθώς οι φίλοι της Super League, της ισπανικής Primera Division αλλά και της Premier League ετοιμάζονται να απολαύσουν σπουδαίες αναμετρήσεις, η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξένησε τον γνωστό δημοσιογράφο Αποστόλη Λάμπο για μια απολαυστική ποδοσφαιρική ανάλυση.

Ο Αποστόλης Λάμπος μίλησε στο Game Time του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ (Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, 19:30), τη στιγμή που και οι δύο μεγάλες ομάδες της πόλης βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Έχοντας άριστη γνώση και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ανέλυσε στο Game Time και τα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 19:30) και Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης (Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 22:00).

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.