Οι αδυναμίες στο κέντρο και η έλλειψη λύσεων στην επίθεση έχουν κάνει τους Αντωνίου και Φρέιτας να φουλάρουν για χαφ και φορ, περιμένοντας πάντα και τον καθορισμό του μπάτζετ, το οποίο θα κρίνει και τις κινήσεις που θα γίνουν.

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι για να… γεμίσει το ρόστερ και να έχει ο Νίκος Νιόπλιας τους παίκτες που ζήτησε, αναμένεται να γίνει στη μεταγραφική περίοδο του  Ιανουαρίου.

Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας, σε συνεργασία με τον προπονητή, έχουν διαπιστώσει πού «πονάει» η ομάδα και τόσο ο διευθυντής ποδοσφαίρου όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής έχουν αρχίσει το… ξεψάχνισμα της αγοράς για να φτιάξουν τη λίστα των εκλεκτών.

Ένας μέσος box to box που θα έρθει και θα πάρει φανέλα βασικού με το… καλημέρα και ένας επιθετικός που θα πλαισιώσει τον Σισέ και τον Πετρόπουλο είναι οι στόχοι του «τριφυλλιού».  Εξάλλου το πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής… φωνάζει από μακριά, ενώ σίγουρα η χρονιά δεν μπορεί να βγει μόνο με δύο φορ και ήδη σε κάποια ματς το «τριφύλλι» με τους πολλούς τραυματισμούς έχει… πληρώσει την έλλειψη λύσεων στην επίθεση.

Όπως έχουμε επισημάνει, κανένα θέμα δεν υπάρχει με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μια και ο Μπουμσόνγκ  χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης στο «πράσινο στρατόπεδο». Και δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή του.

Τον τελευταίο μήνα μάλιστα έχουν ξεκινήσει επαφές με ατζέντηδες, με τα πάντα φυσικά να γίνονται με χαμηλούς τόνους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Περιμένοντας το μπάτζετ

Αυτή τη στιγμή, πάντως, τα πάντα είναι σε φιλολογικό επίπεδο όσον αφορά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Αντωνίου και Φρέιτας περιμένουν τον καθορισμό του μπάτζετ, ώστε να γνωρίζουν σε τι… νερά μπορούν να κινηθούν. Οι λίστες που δημιουργούνται είναι για όλα τα… βαλάντια, έτσι ώστε το δίδυμο να είναι προετοιμασμένο για όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: gazzetta.gr