Τους διαιτητές των αγώνων της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής των ομίλων του Europa League έκανε γνωστούς η UEFA. Μεταξύ των ορισμών περιλαμβάνονται αυτοί για τα παιχνίδια των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ στις επιλογές βρίσκεται και ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Συγκεκριμένα, έναν μάλλον άπειρο διαιτητή όρισε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να διευθύνει την αναμέτρηση της Ένωσης στο Λέστερ την Πέμπτη (10/12, 22:00). Ο λόγος για τον 31χρονο Βέλγο, Λόρενς Βίσερ, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ποτέ μέχρι στιγμής στον δρόμο ελληνικής ομάδας.

Είναι διεθνής από το 2017 και φέτος έχει διευθύνει δέκα ματς του πρωταθλήματος της χώρας του και δύο των ομίλων του Europa League: Χάποελ Μπερ Σεβά – Σλάβια Πράγας 3-1 και Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 3-0.

Επίσης, ο Τζον Μπίτον ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα, στην Τούμπα, ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 19:55 της Πέμπτης. Ο 38χρονος Σκωτσέζος ρέφερι ήταν στις 3 Νοεμβρίου του 2016 στην εντός έδρας ήττα του «δικεφάλου» του Βορρά από την Καραμπάγκ για την ίδια διοργάνωση.

Επίσης ήταν στο Ριέκα – ΑΕΚ 1-2 τον Σεπτέμβριο του 2017 για το Europa League, αλλά και στο Πορτογαλία – Ελλάδα 4-0 τον Νοέμβριο του 2015 για τα προκριματικά του Euro U19.

Τέλος, στον αγώνα Λεβερκούζεν – Σλάβια Πράγας, που θα κρίνει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο του Europa League ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά και Λάζαρο Δημητριάδη, με τέταρτο τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Τούρκος, Ερόλ Ερσόι, και της UEFA ο Ρούντολφ Μαναέρτς.