Ηταν 12 Μαΐου 1999 όταν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό μεταφέρθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες ήταν εκτός διεκδίκησης του τίτλου αλλά «σφάζονταν» για τη 2η θέση και την έξοδο στο Champions League, με αποτέλεσμα η αναμέτρησή τους να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Αλλά και τεράστια νεύρα, όπως αποδείχθηκε από νωρίς.

Σε μια φάση που κανείς δεν περίμενε, οι Κωνσταντινίδης και Ρε έρχονται στα χέρια και μέσα σε δευτερόλεπτα θα γίνει ο κακός χαμός, με τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι, αφού όλοι τα έβαλαν με όλους. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμη και οι διοικούντες…

Ο σκηνοθέτης ξαφνικά αλλάζει πλάνο και δείχνει τα επίσημα, όπου ο πανικός είναι ακόμη μεγαλύτερος, αφού οι Γιώργος Βαρδινογιάννης και Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση… αλαλούμ, όπου βλέπουμε ακόμη και καθίσματα να… πετάνε.

Πολλά θα ειπωθούν τότε για τις σχέσεις των δύο ανδρών, αλλά τελικά «Τίγρης» και «Καπετάνιος» έγιναν φίλοι τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν παρακολουθήσει αγώνα της ΑΕΚ δίπλα-δίπλα, μετά την επάνοδο του Μελισσανίδη στα διοικητικά της ομάδας το 2013.