Όλα δείχνουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ότι το χθεσινό 0-0 στη Γρανάδα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Από τη Θεσσαλονίκη βγαίνει ένα κλίμα πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ήδη… φευγάτος για Βραζιλία, προκειμένου να αναλάβει την Παλμέιρας.

Ωστόσο, ο ίδιος ο 42χρονος προπονητής άφησε τα πάντα ανοικτά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι στην Ανδαλουσία. «Δεν το ξέρω, θα το δούμε αυτό. Το παιχνίδι μόλις τελείωσε και είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι εγώ αυτός που πρέπει να μιλήσει για αυτό, όπως είπα είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Μόλις τώρα έχει τελειώσει το παιχνίδι. Εμένα αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο, είναι ότι η ομάδα έχει μία ταυτότητα, έχει δυναμική και βγάζει ένταση στο παιχνίδι της», είπε σε ερώτηση για το αν το ματς στη Γρανάδα ήταν το τελευταίο του.

Πάντως, όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν ήδη μπει… σε ράγες και ότι στον «δικέφαλο» του Βορρά έχουν ήδη ετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση. Αυτή είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, του οποίου όλοι στον σύλλογο έχουν αναγνωρίσει το έργο στην Κ-19 της ομάδας.