Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα ξεπέρασαν πλήρως οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι, οι οποίοι χθες (25/10) είχαν πάρει μέρος σε μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα. Πλέον, το ιατρικό δελτίο για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είναι «λευκό».

Με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1, οι παίκτες του «δικεφάλου» του Βορρά έχουν εστιάσει στο ματς της Πέμπτης (29/10, 22:00) με τη Γρανάδα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου για τους «ασπρόμαυρους» ήταν υψηλής έντασης και αφορούσε κατά βάση τον τομέα της φυσικής κατάστασης. Αρχικά δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα, στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής και στο φινάλε τουρνουά τριών ομάδων.

Αύριο, Τρίτη (26/10), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το πρωί της Τετάρτης (28/10) θα αναχωρήσει για Ισπανία.