Αντίστροφα μετράει για την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Πογιάτος και πιθανώς θα τον ακολουθήσει και ο Τσάβι Ρόκα.

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ άσχημα στη νέα σεζόν, είναι φανερό ότι θα πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα και τελικά αυτό το «κάτι» θα είναι ο προπονητής και ίσως και ο τεχνικός διευθυντής.

Σύμφωνα με έντονη φημολογία που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (11/10), ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή αφού δεν πιστεύει ότι ο Πογιάτος μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, ενώ εξαιρετικά αμφίβολο είναι και το μέλλον του Ρόκα. Άλλα σενάρια τον θέλουν να απομακρύνεται κι αυτός, άλλα τον θέλουν να παραμένει αλλά να παραγκωνίζεται.

Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, με τον στόχο να είναι ο διάδοχος του Πογιάτος να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber