Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο φετινός τελικός της διοργάνωσης, όμως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμετρώνται απόψε στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αναμετρώνται απόψε στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης (19:00, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Και για τις δύο ομάδες το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα, ενώ έφτασαν κοντά στη συμμετοχή στους «8» του Champions League. Πλέον εκείνο που επιθυμούν να είναι να κάνουν το νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη φορά, ισοφαρίζοντας την επίδοση της δεκαετίας του ’50.

Επίσης, οι παίκτες του Μίτσελ καλούνται να κάνουν μία πειστική εμφάνιση για τη μέτρια εικόνα που είχαν στα τελευταία τους παιχνίδια.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν «εκδίκηση» / να δώσουν «απαντήσεις» για το 4-0 στο Καραϊσκάκη πριν από πέντε μήνες στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Γενικώς η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο και να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των φιλοξενούμενων.

Πηγή: sport-fm.gr