Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Γουλβς αφήνει μια πικρή γεύση, δηλώνοντας ωστόσο περήφανος για τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τη Γουλβς:

Για το αν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερή του: «Αυτός ο γύρος δεν πήγε καλά για μας. Είχαμε μια αποβολή στο πρώτο ματς, αλλά και ο τρόπος που σκόραρε η Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι… Σε αυτό το ματς δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι. Αλλά αποδείξαμε ότι ήμασταν ισάξιοι και καλύτεροι. Είμαστε περήφανοι για την πορεία που κάναμε ως εδώ».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω γιατί δεν έχω δει τις φάσεις. Θα δω τα βίντεο και θα σχολιάσω αργότερα. Έχουμε πολλές αμφιβολίες για το οφσάιντ, όσες γραμμές και να βάλουν. Νομίζω πως υπάρχουν αμφιβολίες, αλλά θα προτιμούσα να μην τις σχολιάσω».

Για το τι γεύση του αφήνει αυτή η σεζόν: «Η γεύση είναι πικρή αυτή τη στιγμή. Είμαστε λυπημένοι γιατί δείξαμε πως ήμασταν ανώτεροι. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε μακριά στην Ευρώπη αποδεικνύοντας πόσο βελτιωμένοι ήμασταν. Είχαμε φιλοδοξία να πάμε πολύ μακρύτερα, αλλά είμαστε περήφανοι για τα παιδιά που έχουν κατορθώσει πολλά σε μια μεγάλη αγωνιστική περίοδο. Πιστεύουμε πως το αξίζαμε».

Για το αν του χρόνου στοχεύει σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία: «Φυσικά, αλλά ο πρώτος στόχος παραμένει η πρόκριση στους ομίλους του Champions League».

Πηγή: gazzetta.gr