Το ντέρμπι των «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου πλησιάζει και ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει τις κυριακάτικες εμφανίσεις του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τον δικό του μοναδικό τρόπο:

«Τα χάλια του Παναθηναϊκού τα έλεγα και ίσως νόμιζαν ότι είχα εμπάθεια. Μάθετε μπαλίτσα ρε, αυτή η ομάδα παίζει σε αργό ρυθμό, πονάει στα χαφ, δεν πατάνε περιοχή, είναι όλοι μακριά από το γκολ και ψάχνουν τον Σισέ που είναι αποκομμένος αφού οι αντίπαλοι ξέρουν τι κάνει ο Παναθηναϊκός, είναι προβλέψιμος. Ή έχει κανέναν προπονηταρά ο Παναθηναϊκός που να τον φτιάξει ομάδα. Είναι αργή ομάδα και προβλέψιμη.», αναφέρει ενδεικτικά ο «Αλέ» και λέει για το ντέρμπι των «αιωνίων»: Γράψε το: Με Αβραάμ- Μέλμπεργκ και έτσι όπως είναι φέτος ο Παναθηναϊκός, ο Σισέ δεν θα ακουμπήσει μπάλα! Αρκεί βέβαια να παρουσιαστεί στο γήπεδο ένας καλός Ολυμπιακός, μην δούμε τίποτα τρελά, διότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Για τον Ολυμπιακό είπε μεταξύ άλλων:

Λείπει ο εκτελεστής στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, είναι κάτι που το έχω πει επανειλημμένως. Οπωσδήποτε πρέπει να περάσει δίπλα στον Μιραλάς ο Πάντελιτς. Είναι το μεγάλο κενό που βλέπω σε αυτόν τον Ολυμπιακό, δεν έχει στράικερ γκολτζή η 11άδα. Αν έπαιζε ο Πάντελιτς φέτος, με τα εξτρέμ που έχει ο Ολυμπιακός και με τον Μιραλάς να κάνει φοβερές κινήσεις, πιστεύω ότι θα ήταν τώρα πρώτος σκόρερ ο Σέρβος. Μπορούν να κάνουν αγγέλους οι δυο τους, θα τα εξουθενώσουν τα σέντερ μπακ. Ο Φουστέρ είναι καλός εργάτης, αλλά δεν είναι ούτε κυνηγός, ούτε δημιουργός χαφ. Θέλει παρτενέρ γκολτζή ο Μιραλάς, αυτός να κάνει τη μεγάλη κίνηση και ο Πάντελιτς να κάνει τη μικρή κίνηση μέσα στην περιοχή που την ξέρει σαν την παλάμη του.»

Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια την άποψη του έμπειρου προπονητή στο katimagiko.gr!

Πηγή: gazzetta.gr