Να… ξεμείνει από λύσεις στη θέση του αριστερού μπακ κινδυνεύει η ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί στην προπόνηση της Τρίτης ο Σταύρος Πεταυράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Δεδομένου ότι ο αγώνας με τον Μανδραϊκό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ διεξάγεται το Σάββατο, υπάρχει ανησυχία για την ετοιμότητα του νεαρού οπισθοφύλακα, ειδικά από τη στιγμή που ο Τάσος Τσουμάγκας συνεχίζει θεραπεία λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Εφόσον κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να παίξει, όλα δείχνουν πως θα χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο ο Νίκος Γεωργέας και τη θέση του στο δεξί θα πάρει ένας εκ των Αργυρίου και Τσουκαλά. Στο μεταξύ, μέρος του προγράμματος έκανε ξανά ο Σταύρος Σταθάκης, που πάντως αν δεν είναι 100% έτοιμος μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί.

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έκανε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην καταπονήσει το γόνατό του, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Στο μεταξύ, έξι παίκτες της πρώτης ομάδας με περιορισμένο ως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, οι Αλέξανδρος Δημγκιόκας, Άνταμ Τζανετόπουλος, Έντιν Μούργκα, Λάμπρος Θαναηλάκης, Φώτης Κέζος και Παναγιώτης Ντούνης, θα αγωνιστούν στο φιλικό αγώνα της Κ-18 με αντίπαλο την Εθνική Νέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και ώρα 10:30 στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Με τη γαλανόλευκη θα παίξει και ο Βασίλης Τσεβάς κόντρα στην… ΑΕΚ.

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 15:00.

Πηγή: sport-fm.gr