Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον νεαρό άσο και τον πατέρα του προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του.
 
Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» κανόνισε ραντεβού με τον πατέρα και τον υιό Φετφατζίδη για να κουβεντιάσουν θέματα που αφορούν τον 20χρονο άσσο του Ολυμπιακού. Μετά τα διθυραμβικά σχόλια για τον νεαρό παίκτη είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία μήπως πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Όμως στην περίπτωση του Φετφατζίδη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει κάτι που το γνωρίζει ο Μαρινάκης, ο οποίος πάντως μίλησε τόσο με τον ίδιο όσο και με τον πατέρα του για το ποδοσφαιρικό μέλλον και το πώς θα μείνει ο νεαρός προσηλωμένος στους στόχους του.

Ο πατέρας Φετφατζίδης τόνισε στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού ότι δίνει μεγάλο βάρος στην εξωγηπεδική ζωή του γιου του. Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού ότι ο 20χρονος πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά για να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο το ταλέντο του. Μάλιστα, ο Μαρινάκης διαβεβαίωση τον πατέρα του ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

«Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι επειδή πολλοί περιμένουν να πάρεις την ομάδα στις πλάτες σου. Εμείς ξέρουμε ποιος είσαι, τι αξίζεις και τι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα μας. Σε πιστεύουμε και σε στηρίζουμε, μην τρελαίνεσαι. Υπάρχουν πιο έμπειροι παίκτες για να αναλαμβάνουν την ευθύνη. Εσύ έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου για να γίνεις ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Παίξε την μπάλα σου και όλα θα πάνε καλά. Κοιτά μόνο να δουλεύεις καλά στις προπονήσεις και να είσαι έτοιμος. Η πόρτα μου είναι ανοικτή ότι και αν χρειαστείς», είπε ο Μαρινάκης στον Φετφατζίδη.

Τότε ο πατέρας του Γιώργος, πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και είπε στον Γιάννη: «Ακόμα είσαι στην αρχή. Όλοι στην ομάδα, βλέπεις ότι σε αγαπούν και σε πιστεύουν. Η διοίκηση και ο προπονητής σου ξέρουν τι είναι καλύτερο για σένα. Κάτω το κεφάλι, δουλειά και να τους ακούς».

Πηγή: gazzetta.gr