Αρνητική θα είναι η απάντηση της Άντερλεχτ στην ΑΕΚ για παράταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες.

Η Ένωση έχει ζητήσει να παραταθεί για ένα μήνα η συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου, ώστε να ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν ο ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Τα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η απάντηση δόθηκε και είναι αρνητική, αλλά από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι η Άντερλεχτ δεν τους έχει πει τίποτα ακόμη.

Αυτό αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες και στην Ένωση όντως περιμένουν ότι η απάντηση θα είναι αρνητική, γεγονός που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στην απόφαση να απευθυνθεί στη FIFA, η οποία είναι υπέρ της παράτασης των δανεισμών για να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν.

Αυτό το «όχι» που θα πει η Άντερλεχτ ουσιαστικά θα είναι το σημάδι ότι η πολιτική της στο θέμα του Βράνιες αλλάζει, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα των Βρυξελλών δεν προτίθεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του Βόσνιου για λύση του συμβολαίου του παίρνοντας μια αποζημίωση.

Αντιθέτως, οι Βέλγοι θα επιδιώξουν είτε να πουλήσουν τον Βράνιες, είτε να τον παραχωρήσουν εκ νέου με δανεισμό αλλά με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.