Δύο μήνες και μια εβδομάδα μετά την τελευταία ομαδική και κανονική προπόνηση, ο ΠΑΟΚ ξαναγύρισε σήμερα στο συνολικό πρόγραμμα προετοιμασίας του, με τακτική, μπάλα και εσωτερικό δίτερμα, μετά τα καθαρά αποτελέσματα που ανέδειξαν τα τελευταία τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στον «Δικέφαλο», αθλητές, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Έτσι, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα μπήκαν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος με τους αγώνες των πλέι οφ για την συνέχεια τον προσεχή μήνα και για την ολοκλήρωση της τόσο διαφορετικής αγωνιστικής σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν σήμερα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και με την κυκλοφορία της μπάλας εφαρμόζοντας κομμάτια τακτικής, στην οποία, όπως είναι εύλογο, έχουν μείνει πίσω. Εκτός ομάδας και εκτός χώρας παραμένει ο Χοσέ Κρέσπο που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ισπανία αποκλεισμένος λόγω της πανδημίας, με άγνωστη προς το παρόν την μέρα επιστροφής του.