Σήμερα θα επικυρωθεί εκτός απροόπτου η αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν συνέβη την Πέμπτη αν και πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, μετά από επιθυμία της ομάδας, καθώς υπήρχε το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ουρουγουανός αναμένεται να μείνει ελεύθερος , ώστε να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενος σταθμό της καριέρας του. Το σενάριο να συνεχίσει να ανήκει στον ΠΑΟΚ και να δοθεί δανεικός δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Κινητικότητα υπάρχει αυτή τη στιγμή από την Ξάνθη, ενώ είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της Βέροιας, αλλά δεν έχει προχωρήσει το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Για τον 36χρονο χαφ έχει καλή άποψη ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει διάθεση από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου, ώστε να βρει γρήγορα ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί άμεσα.

Φημολογείται, ότι θα προσεγγίσει τον Γκαρσία η Νασιονάλ. Όμως, αν και πρόκειται για σύλλογο από την πατρίδα του, δύσκολα θα πει το «ναι», διότι για οικογενειακούς λόγους δεν επιθυμεί να φύγει μακριά από τη Θεσσαλονίκη στη μέση της σεζόν. Το πιο πιθανό είναι να φορέσει τη φανέλα της Ξάνθης.

Αυτό που θέλουν να δουν οι άνθρωποι της ομάδας μετά τη σημερινή συνάντηση, είναι το τι στάση θα κρατήσει ο Γκαρσία για το ενδεχόμενο να υπάρξει μελλοντικά νέα συνεργασία, με τον Γκαρσία να αναλαμβάνει πόστο στον σύλλογο.

Πηγή: sport-fm.gr