Κινητικότητα φαίνεται να επικρατεί γύρω από το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, παρά τις επιπτώσεις στην οικονομία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού. Όπως προκύπτει βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ, το πρότζεκτ όλο αυτό το διάστημα δουλευόταν κανονικά.

Χαρακτηριστικά είναι και τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης (14/05) δύο εκ των αθλητικών εφημερίδων της χώρας, της Sportime και της SportDay, που έχουν ως βασικό τους θέμα αυτό της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού – Λ. Αλεξάνδρας.

Όπως σημειώνεται, η αμερικανική εταιρεία Hines, που είναι ένας από τους «συμπαίκτες» για την υλοποίηση του σχεδίου της «Πράσινης Πολιτείας» στην περιοχή του Βοτανικο, δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να πατήσει… φρένο στην υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της Sportime, ο επικεφαλής του ελληνικού τμήματος της εταιρείας, Πολ Γομόπουλος, στο πλαίσιο σχετικής τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε από την Prodexpo έστειλε το εξής αισιόδοξο μήνυμα: «Ήταν επιλογή μας να δημιουργήσουμε μία βάση στην Ελλάδα. Θα παραμείνουμε και θα αναζητήσουμε νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν από τα τωρινά δεδομένα».

Μάλιστα, σε άρθρο στην ιστοσελίδα της «Καθημερινής» για τη δράση της Hines στην Ελλάδα -μεταξύ άλλων- εκτιμάται ότι θα υπάρξει «νέα κινητικότητα τις επόμενες εβδομάδες», ενώ εκφράζεται η βεβαιότητα περί «ενεργοποίησης μνημονίου συναντίληψης που έχει υπογραφεί ανάμεσα στη «Hines και τις Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς».