Την ώρα που οι άλλοι γιορτάζουν, η ΑΕΚ συνεχίζει. Και την ώρα που κάποιοι εκ των συμπαικτών του θα πρέπει να περιμένουν… από του χρόνου για να επιστρέψουν σε δράση, ο Μπρούνο Τσιρίλο ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της «Ένωσης».

Μετά τη θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης, ο Ιταλός επέστρεψε στην αποστολή -και πιθανότατα θα επιστρέψει και στην ενδεκάδα του κυριακάτικου ματς με τον Αγροτικό Αστέρα (14:00).

Αντίθετα, το ίδιο δεν θα γίνει με τους Πόποβιτς και Παυλή (που δεν ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε), αλλά και με τον Τσούπρο, που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Και οι τρεις λοιπόν αποκλείστηκαν απ’ τους εκλεκτούς του Δέλλα για το Καυταντζόγλειο, στους οποίους επιστρέφει ο Ρόβας και ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ο Έντιν Μούργκα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ντακόλ, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Ράμα, Κατσικάς και Μούργκα.

Πηγή: sport-fm.gr