Την πρόθεσή τους για επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των περισσότερων ομάδων της Super League, κατά της διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με θέμα το μέλλον του πρωταθλήματος, αλλά και την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20.

Φυσικά, το το μεγάλο θέμα που απασχολεί άμεσα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να είναι η επιστροφή στις προπονήσεις και η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ωστόσο εμφανίστηκε ως μείζον ζήτημα και το τηλεοπτικό γίγνεσθαι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός πήραν ευθέως και άμεσα θέση υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όπως έπραξε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Με τον Ολυμπιακό να ψηφίζει λευκό, τρεις ομάδες υπέρ αλλά με αστερίσκο για ομάδες που εμπλέκονται σε θέματα πολυϊδιοκτησίας, φάνηκε ότι υπάρχει μια μεγάλη σύμπλευση πάνω στο ζήτημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος, ζήτησε ψηφοφορία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και οι ομάδες τοποθετήθηκαν ως εξής:

ΑΕΚ: υπέρ

ΑΕΛ: υπέρ με αστερίσκο για ομάδες που εμπλέκονται σε θέματα πολυϊδιοκτησίας

Άρης: υπέρ με αστερίσκο για ομάδες που εμπλέκονται σε θέματα πολυϊδιοκτησίας

Αστέρας Τρίπολης: υπέρ

Ατρόμητος: υπέρ

ΝΠΣ Βόλος: υπέρ

Ξάνθη: υπέρ

Ολυμπιακός: λευκό

ΟΦΗ: υπέρ

Παναθηναϊκός: υπέρ

Παναιτωλικός: υπέρ

Πανιώνιος: υπέρ με αστερίσκο για ομάδες που εμπλέκονται σε θέματα πολυϊδιοκτησίας

ΠΑΟΚ: υπέρ

Λαμία: υπέρ

ΕΠΟ: υπέρ