Πεπεισμένος ότι η Σουόνσι άξιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, παρά το γεγονός ότι υπέστη ήττα με 1-0 από τη Σεντ Γκάλεν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, ο τεχνικός της ομάδας, Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Δανός τεχνικός θέλησε να τονίσει πως η παρουσία, αλλά και η πρόκριση της Σουόνσι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι αξιοσημείωτο για την ομάδα.

Παράλληλα, ο Λάουντρουπ επεσήμανε πως οι «κύκνοι» άξιζαν την πρόκριση, έχοντας πλέον το βλέμμα τους στη φάση των νοκ-άουτ.

«Το γεγονός ότι περάσαμε είναι το πιο σημαντικό. Σε μερικές εβδομάδες, δεν θα σκεφτόμαστε πως φτάσαμε εκεί, απλά θα ξέρουμε ότι είμαστε στους 32. Έχουμε δύο μήνες να περιμένουμε για τα νοκ-αουτ και είμαστε εκεί γιατί το αξίζουμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω ότι είναι κάτι μεγάλο για τη Σουόνσι. Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη. Κάποιες φορές το εκτιμάς, αλλά ίσως να μην είναι αρκετό όταν είσαι σε αυτό. Ίσως το εκτιμάς περισσότερο όταν είσαι μακριά από αυτό».

Πηγή: england365.gr