Κάθε πράγμα στον καιρό του. Ο Χουμπ Στέφενς ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται και δεν θέλει ούτε οι παίκτες του να το κάνουν με το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό πριν έρθει η ώρα του. Για την ώρα, προέχει το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ την Πέμπτη, όπου ο Ολλανδός προπονητής κατέστησε σαφές πως δεν σκοπεύει να κάνει μαζικό ροτέισον.

«Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που είναι μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε. Εύκολο δεν μπορεί να είναι κανένα παιχνίδι. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο μίας επαφής. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα της Τούμπας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι», δήλωσε ο 60χρονος τεχνικός. «Δεν θα κάνουμε ροτέισον. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, αν δούμε την χρονιά σε βάθος θα διαπιστώσουμε ότι θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, οπότε έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Όλοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα», πρόσθεσε.

Ασφαλώς ο ολλανδός τεχνικός δεν θέλει να δει την ομάδα του να κυνηγά σε ένα ακόμη ματς το σκορ. «Προσπαθούμε πάντα να πετύχουμε τον στόχο μας από την αρχή και να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι σε αρκετά ματς έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και δυσκολεύουμε τον έργο μας. Θα πρέπει σε αυτόν τον τομέα να βελτιωθούμε», επισήμανε.

Ερωτηθείς για την αντίπαλο και πώς την περιμένει, απάντησε: «Για την εικόνα της Μακάμπι δεν θέλω να απαντήσω, δεν είμαι προπονητής της Μακάμπι, έχουμε δικά μας θέματα να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα».

Ο Χουμπ Στέφενς δεν θέλει οι παίκτες του να αποπροσανατολιστούν εν όψει Ολυμπιακού. «Βλέπω ότι όλοι μιλάνε για τον Ολυμπιακό. Εμένα δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου για το αυριανό ματς. Δεν πρέπει πάντα να βλέπουμε αυτά που γράφει ο Τύπος. Εγώ πρέπει να πείσω τους παίκτες μου ότι αύριο έχουμε παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμη και σήμερα έχουμε σοβαρή δουλειά με την προπόνηση που ακολουθεί. Εγώ θέλω κάθε μέρα να κάνουμε καλή δουλειά. Το ίδιο θέλω να κάνουμε και στην προπόνηση που ακολουθεί», ανέφερε.

Όσο για το αν μία νίκη την Πέμπτη θα δώσει «φτερά» στον ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι, είπε: «Όλες οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτοπεποίθηση μπορείς να πάρεις και από την καθημερινή προπόνηση. Από την άλλη είναι επικίνδυνο να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση».

Πηγή: Sport-fm.gr