Ο Νο 1 γκόλφερ του πλανήτη, ο φοβερός και τρομερός Tiger Woods, περνά με το μπαλάκι του δύο ηπείρους, πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Turkish Open.

Κι ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι ο Woods μπορεί πράγματι να χτυπήσει δυνατά, ο Αμερικανός πήγε το πράγμα στο αμέσως επόμενο επίπεδο όταν έστειλε τη βολή του κατά μήκος της Γέφυρας του Βοσπόρου, που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία!

Ο δημοφιλής γκόλφερ συμμετείχε στο προωθητικό event του τουρνουά γκολφ Turkish Airlines Open, που θα λάβει χώρα στην Antalya της Νότιας Τουρκίας και θα κάνει τον Tiger πλουσιότερο κατά 3 εκατ. δολάρια!

Παρά τους θεατές ωστόσο που κοιτούσαν με τα μάτια γουρλωμένα, οι αυτοκινητιστές δεν πήραν το πράγμα και πολύ καλά, καθώς για τις ανάγκες της επίδειξης η πολυσύχναστη γέφυρα έκλεισε, δημιουργώντας «έμφραγμα» στη συγκοινωνία της Πόλης, με περισσότερα από 180.000 οχήματα να διέρχονται πάνω από τα στενά του Βοσπόρου κάθε μέρα.

Η Γέφυρα του Βοσπόρου μετρά περισσότερα από 1.000 μέτρα μήκος και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου.

Ο γκόλφερ σχολίασε το επίτευγμά του ως εξής: «Το να είσαι ο πρώτος γκόλφερ που το κάνει αυτό ήταν πολύ πρώτο»!

Ο Woods άφησε λοιπόν γερή κληρονομιά τη γεφύρωση των ηπείρων…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.