Ο Νο 1 γκόλφερ του πλανήτη, ο φοβερός και τρομερός Tiger Woods, περνά με το μπαλάκι του δύο ηπείρους, πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Turkish Open.

Κι ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι ο Woods μπορεί πράγματι να χτυπήσει δυνατά, ο Αμερικανός πήγε το πράγμα στο αμέσως επόμενο επίπεδο όταν έστειλε τη βολή του κατά μήκος της Γέφυρας του Βοσπόρου, που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία!

Ο δημοφιλής γκόλφερ συμμετείχε στο προωθητικό event του τουρνουά γκολφ Turkish Airlines Open, που θα λάβει χώρα στην Antalya της Νότιας Τουρκίας και θα κάνει τον Tiger πλουσιότερο κατά 3 εκατ. δολάρια!

Παρά τους θεατές ωστόσο που κοιτούσαν με τα μάτια γουρλωμένα, οι αυτοκινητιστές δεν πήραν το πράγμα και πολύ καλά, καθώς για τις ανάγκες της επίδειξης η πολυσύχναστη γέφυρα έκλεισε, δημιουργώντας «έμφραγμα» στη συγκοινωνία της Πόλης, με περισσότερα από 180.000 οχήματα να διέρχονται πάνω από τα στενά του Βοσπόρου κάθε μέρα.

Η Γέφυρα του Βοσπόρου μετρά περισσότερα από 1.000 μέτρα μήκος και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα του κόσμου.

Ο γκόλφερ σχολίασε το επίτευγμά του ως εξής: «Το να είσαι ο πρώτος γκόλφερ που το κάνει αυτό ήταν πολύ πρώτο»!

Ο Woods άφησε λοιπόν γερή κληρονομιά τη γεφύρωση των ηπείρων…