Απόλυτα συμφιλιωμένος με την ιδέα της πίεσης εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (3-0), ο «Κολοσσός» τόνισε ότι «η ΑΕΚ θα είναι πάντα ΑΕΚ» και ξεκαθάρισε ότι άγχος θα υπάρχει πάντα για όποιον βρίσκεται σ’ αυτή.

Πέρα απ’ το παιχνίδι δε -και τον σκόρερ Νίκο Γεωργέα- δεν παρέλειψε να σταθεί και στο ενθαρρυντικό στοιχείο ότι σήμερα αγωνίστηκαν στην ενδεκάδα τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες της «Ένωσης».


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας


Για την εικόνα του σημερινού ματς:
«Οι ομάδες της κατηγορίας έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, κλειστές άμυνες. Τα παιδιά είχαν διάθεση, έκαναν ό,τι τους ζήτησα, αλλά δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου, δεν μένουμε εδώ. Δίνουμε ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες, τέσσερα παιδιά που προέρχονται από εκεί αγωνίστηκαν σήμερα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Υπήρχε άγχος. Πάντα θα υπάρχει. Η ΑΕΚ θα είναι πάντα ΑΕΚ. Χρειάζεται δουλειά και αυτό το έχουν καταλάβει τα παιδιά. Και σε αυτό αλλά και στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας (σ.σ. 0-0 με τον Α.Ο. Περιστερίου) κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Στηρίζω τους παίκτες μου και θα είμαι μαζί τους».

Για τον Νίκο Γεωργέα:
«Ο Νίκος, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι πολύτιμος για την ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί για την ομάδα. Σταδιακά θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Σήμερα ο Αργυρίου ξεκίνησε βασικός. Όλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους».