Παρέμβαση για την διαμορφωθείσα κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έκανε σήμερα ο Νομάρχης Πειραιά και Υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μίχας, τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να βρεθεί τώρα λύση και πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν ώστε να βγει από το αδιέξοδο.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του Γιάννη Μίχα αναφέρει: «Η κατάσταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πρέπει να αλλάξει. Οφείλουμε όλοι όσοι ανήκουμε στην ερυθρόλευκη οικογένεια να τον αγκαλιάσουμε και να τον βοηθήσουμε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Δεν είναι δυνατόν τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 της υδατοσφαίρισης των ανδρών, που έχει προσφέρει τόσες χαρές στον κόσμο του Ολυμπιακού, να υπάρχει αυτό το χάος.

Είναι πια επιτακτική ανάγκη επιφανείς επιχειρηματίες που αγαπάνε τον Ολυμπιακό να βγουν μπροστά και να συμβάλλουν τα μέγιστα, για να μην επιστρέψουν άνθρωποι οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν να εκμεταλλευτούν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή και ένας τρόπος υπάρχει για να γίνει αυτό. Η λύση των προβλημάτων τώρα».

Πηγή: gazzetta.gr