Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε ξανά από την UEFA με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Αιτία για αυτή την ποινή ήταν η παρουσία 40 υπεράριθμων θεατών στις εξέδρες της Τούμπας στην, επίσης κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση για την αυστηρή απόφαση της UEFA.

Επίσης, τιμωρήθηκε και ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Σάλκε. Στον Ολλανδό τεχνικό επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και θα εκτίσει την τιμωρία του στα ματς με Αλκμααρ και Μακάμπι Χάιφα.

Βάσει του κανονισμού, στις εξέδρες για λογαριασμό της γηπεδούχου τιμωρημένης ομάδας πρέπει να βρίσκονται μόνο 75 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα διαπιστώθηκε πως στο γήπεδο υπήρχαν επιπλέον 40 θεατές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από τους φίλους της Σάλκε, προσκλήσεις της UEFA προς χορηγούς και διαπιστεύσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα που είχαν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα.

Πηγή: Sport-fm.gr