Μπορεί τα δεδομένα να είναι περίπλοκα, αλλά ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει ήδη κάνει την προεργασία του. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αναμένεται να στρέψει τα… ραντάρ του στην Ισπανία, σε μια αγορά που τη γνωρίζει πολύ καλά και από την οποία μπορεί να βγάλει «λαβράκια».

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ που αφορούν την ομάδα, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν με δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πρέπει να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και να βοηθήσουν στα προσεχή παιχνίδια της ομάδας, στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στην εξάδα και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου σήμερα δοκιμάζονται στα Γιάννενα.

Το διάστημα της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ο Καταλανός έχει τσεκάρει αρκετούς παίκτες, όμως για διάφορους λόγους οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν. Οι αποκτήσεις παικτών με τη μορφή δανεισμού είναι αρκετά πιθανές, ενώ οι διασυνδέσεις που έχει αναμένεται να κάνουν πιο εύκολο το έργο του.