Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και από το πλάνο που ακολούθησαν στο Καραϊσκάκη, στην ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό (1-0) εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς αυτούς. Όπως τους τόνισε, ήταν ανταγωνιστικοί, έπαιξαν όπως έπρεπε, αλλά χρειάζονται πλέον νίκες που θα τους φέρουν εντός της πρώτης εξάδας.

«Έχουμε δείξει στα παιχνίδια με όλους τους μεγάλους αντιπάλους τι ομάδα είμαστε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα ματς που δώσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μας, κάναμε όλα όσα έπρεπε. Βλέπετε κι εσείς πως δεν είμαστε ομάδα για να ταλαιπωρούμαστε να μπούμε στην εξάδα», φέρεται να είπε ο 50χρονος προπονητής στους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Είμαστε καλύτεροι από ό,τι λέει η βαθμολογία για εμάς. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ντέρμπι και να δούμε τα ματς που έρχονται. Να παίζουμε το ίδιο καλά και με τους μικρότερους αντιπάλους, να τα κερδίζουμε ένα προς ένα και να μπούμε στα πλέι οφ. Όμως, πρώτα έχουμε το Κύπελλο, που γνωρίζετε καλά πως είναι στόχος μας».