Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και ο ΠΑΟΚ κάτι γνωρίζει επ’ αυτού. Ο Τζούλιαν Ντράξλερ το περασμένο καλοκαίρι θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα, αφού οι προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της Σάλκε ήταν αρκετές και πολύ ενδιαφέρουσες, ωστόσο επέλεξε να συνεχίσει στους «Βασιλικούς Μπλε».

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της FIFA, ο Ντράξλερ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στη Σάλκε.

«Το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Κάθε παίκτης θέλει να λάβει μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Αλλά για να έχω πιθανότητες κλήσης στην εθνική, πρέπει να κάνω μια πολύ καλή χρονιά. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εξασφαλισμένο αν άλλαζα ομάδα.

Αντίθετα στη Σάλκε έχω περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστώ πολύ και καλά, υποχρεώνοντας τον Ομοσπονδιακό προπονητή να με επιλέξει για το Μουντιάλ», τόνισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ερμηνεύοντας τα λεγόμενά του, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως φοβάται τον ανταγωνισμό που θα έβρισκε σε κάποια άλλη ομάδα. «Δεν ισχύει αυτό. Απλά, όταν αλλάζεις περιβάλλον, απαιτείται χρόνος μέχρι να προσαρμοστείς και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη συνολική παρουσία μου. Στη Σάλκε γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις και μπορώ να είμαι σίγουρος πως δεν θα χάσω χρόνο για να φτάσω σε υψηλά επίπεδα απόδοσης», ήταν η εξήγηση του Ντράξλερ.

Η Σάλκε, όμως, δεν ξεκίνησε καλά. «Αλήθεια είναι αυτό. Οι πρώτες εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές. Όμως όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Επιπλέον με την προσθήκη του Μπόατενγκ, αποκτούμε ακόμα μεγαλύτερη επιθετική ισχύ. Είμαι αισιόδοξος πως οι επόμενες εμφανίσεις μας θα είναι πολύ καλύτερες», σημείωσε με σιγουριά ο Τζούλιαν Ντράξλερ.

Πηγή: sport-fm.gr