Στην εντέλεια θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Η εταιρεία που συστάθηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924», δίνει μάχη με το χρόνο, ώστε όλα είναι έτοιμα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που θα αποτελέσει ορόσημο για τον σύλλογο.

Ο «τίγρης» θέλει να γίνουν τα βήματα ένα-ένα και προσεκτικά μέχρι να φτάσουμε σε εκείνη την ημέρα, όταν βάσει του προγραμματισμού θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», επίκεινται μέσα στο επόμενο διάστημα συναντήσεις της «Δικέφαλος 1924» με τις τοπικές αρχές, στις οποίες θα παρουσιαστεί ολόκληρο το έργο και είναι πιθανό να δώσουν το παρών οι αρχιτέκτονες (Θανάσης Κυρατσούς και Μάσιμο Μαγιοβέτσκι) στα εν λόγω ραντεβού. Μάλιστα, θα επιδιώξουν να αναλύσουν της προοπτικές ανάπτυξης που θα επιφέρει στην περιοχή η δημιουργία της «Αγιάς Σοφιάς».

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Παππάς έμεινε ενθουσιασμός από την άνεση που είχε ο Μελισσανίδης στην παρουσίαση του πλάνου του στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως δεν πρέπει να ανησυχούν για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις χορηγίες και οι επιφανείς ΑΕΚτζήδες δεν θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέσα στον επόμενο μήνα να υπάρξει συνέντευξη Τύπου του Μελισσανίδη, ο οποίος θα επικοινωνήσει και θα παρουσιάσει τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά».

Πηγή: sport-fm.gr