Μπορεί ο Γκιγιέρμε να γλίτωσε τα χειρότερα, στον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα, στην Τρίπολη, ωστόσο ο Βραζιλιάνος θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός θα δώσει οκτώ παιχνίδια…

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ενίσχυση των Πειραιωτών, με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» να αναφέρεται σε σκέψεις που υπάρχουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας για αποχώρηση του Μπενζιά και εκ νέου ενεργοποίηση του Μπρούνο.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό θα έχουν ανοικτά τα… ραντάρ τους για κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή.

Ένα από τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Ζοάο Καρβάλιο. Πρόκειται για τον Πορτογάλο άσο της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, με το παιχνίδι του να έχει κυρίως επιτελικές αρετές. Για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από την Τραμπζονσπόρ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι είχε έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω, αλλά το τελευταίο διάστημα επανήλθε, παρόλα αυτά δεν είναι στις βασικές επιλογές του Σαμπρί Λαμουσί.