Τις αδυναμίες της ΑΕΚ που έχουν παρατηρηθεί εδώ και αρκετό καιρό ανέδειξε το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαρίας, το οποίο ήταν το πρώτο σοβαρό «τεστ» για να μπορέσει ο Τραϊανός Δέλλας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως η «Ένωση» θα κινηθεί για τουλάχιστον δύο μεταγραφές το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, για την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα ηγείται στα μετόπισθεν, και ενός επιθετικού.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκε η περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, και εκείνη του Δημήτρη Κολοβέτσιου που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρα, όμως, στην ΑΕΚ θα εξετάσουν και άλλες λύσεις. Μετά την άμυνα θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης με την απόκτηση ενός φορ περιοχής, ο οποίος θα μπορεί να παίξει και στα πλάγια.

Όσον αφορά την υπόθεση του Βαγγέλη Πλατέλα, πρόκειται για μία καλή λύση. Ο νεαρός εξτρέμ μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στο υπάρχον ρόστερ, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχουν σημειωθεί εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

«Για τα μεταγραφικά υπάρχουν άνθρωποι που μιλάω. Είναι υπεύθυνοι για αυτά τα πράγματα. Δεν θέλω εγώ να μιλάω για μεταγραφές. Δουλεύω με τους παίκτες που έχω αυτή τη στιγμή», ήταν η τοποθέτηση του Δέλλα επί του θέματος.

Πηγή: sport-fm.gr