Μετά τα τεστ με αδύναμες ομάδες όπως η ΑΕ Διμηνίου και ο Ρήγας Φεραίος, η ΑΕΚ θα τεστάρει τις δυνάμεις της αύριο απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το φιλικό αυτό προσφέρεται όχι απλώς για πιο σοβαρά συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ, καθώς πρόκειται για αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία (Football League), αλλά και ως κριτήριο για μεταγραφικές κινήσεις.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» παρότι έχουν εμπιστοσύνη στην ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ προτίθενται να κάνουν όποια κίνηση κριθεί αναγκαία για την ενίσχυσή του και δύο είναι οι θέσεις που εντοπίζεται πως χρειάζονται περισσότερες επιλογές: αυτή του εξτρέμ και του στόπερ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει έτοιμη λίστα με τους διαθέσιμους παίκτες για τις δύο θέσεις. Για την περίπτωση του εξτρέμ εξετάζονται ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη λίστα είναι ο 25χρονος Βαγγέλης Πλατέλλας που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για λίγες ημέρες τηλεφώνημά της. Προτάθηκε και ο Μίρνες Σίσιτς, ο 32χρονος Σλοβένος που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να απασχολεί.

Σε ό,τι αφορά στον στόπερ, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τώρα ένας έμπειρος παίκτης, καθώς πέραν του Σταύρου Σταθάκη οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί δεν έχουν παραστάσεις. Στη λίστα είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι μόνο.

Τέλος, από την επόμενη εβδομάδα (μιας και στο τέλος της τρέχουσας αναμένεται η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη από το εξωτερικό) θα δρομολογηθούν εξελίξεις για μεταγραφές παικτών που δεν υπολογίζονται απαραίτητα για την προσεχή σεζόν, αλλά θα αποκτηθούν με την προοπτική της Football League, όπως ο Σταύρος Μάνταλος.

Πηγή: sport-fm.gr