Πέμπτη αγωνιστική για το Basketball Champions League απόψε (12/11), με τον ΠΑΟΚ και το Περιστέρι να ανοίγουν την αυλαία για τα ελληνικά χρώματα.

Οι Θεσσαλονικείς μετά από τέσσερις ήττες, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση απέναντι στην ιταλικό Μπρίντιζι (2-2) την οποία θα υποδεχθεί στις 19:00 στην Πυλαία (ΕΡΤSports).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας νέα αρχή έπειτα και από τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και για τον αγώνα τόνισε: «Οφείλουμε να αντιπαραθέσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτήρισαν στους δύο πρώτους αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα για να μπορέσουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα».

Αντίθετα η πορεία του Περιστερίου στην Ευρώπη είναι άκρως ικανοποιητική με το 3-1 και θα φιλοξενηθεί στο Μαυροβούνιο (21:00, ΕΡΤSports) από την ουραγό του ομίλου Μόρναρ (0-4).

Ο Ηλίας Ζούρος δεν υπολογίζει στους Χρήστο Σαλούστρο και Μάικ Μόρισον, όμως  η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, έπειτα την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα

Τρίτη (12/11)
19:00 Λιετκαμπέλις-Τορούν
19:00 ΠΑΟΚ-Μπρίντιζι
19:00 Μπεσίκτας-Φάλκον Σομπατέλι
21:00 Ράστα Βέχτα-Μπαντίρμα
21:00 Μόρναρ Μπαρ-Περιστέρι
21:00 Βόννη-Νεπτούνας
21:00 Πο Λακ Ορτέζ-Χάποελ Ιερουσαλήμ
21:30 Σαραγόσα-Ντιζόν