Έτοιμος να κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο είναι ο Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος ωστόσο θέλει να αγωνιστεί ακόμα 3-4 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος άσος των «κυανόλευκων» μίλησε στην ιστοσελίδα «atromitistas.gr» για την πορεία της φετινής προετοιμασίας, για τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου.

Για την προετοιμασία στο Πήλιο: «Προσπαθούμε όλοι για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Κάναμε συνέχεια διπλές προπονήσεις και δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο. Ο πρώτος στόχος είναι το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για τα παιχνίδια και λίγο πριν θα έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημα».

Για την πρόκληση του Europa League: «Θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα αυτά τα ματς. Πέρυσι το χαρήκαμε, αλλά δείξαμε κιόλας ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα παίξει ρόλο και η κλήρωση, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλά. Δύο παιχνίδια είναι άλλωστε».

Για τους στόχους στη Σούπερ Λίγκας: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να τερματίσουμε τουλάχιστον στην τρίτη θέση, όχι παρακάτω. Από εκεί και πέρα ότι προκύψει».

Για τον αγαπημένο του Ατρόμητο: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Θα προσπαθήσω και φέτος να πάω όσο καλά μπορώ και αν μου δώσουν την ευκαιρία με ένα νέο συμβόλαιο, τότε θα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα ήταν πολύ ωραίο αυτό. Τόσα χρόνια στον Ατρόμητο και στην πόλη έχω γίνει Περιστεριώτης».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Εντάξει, θέλω να παίξω ακόμη 3-4 χρόνια ποδόσφαιρο. Έχω σκεφτεί, όμως, το επόμενο βήμα, το οποίο θα έχει επίσης σχέση με την μπάλα. Θέλω να δουλέψω σαν σκάουτερ στη Βραζιλία και να ανακαλύπτω ταλέντα αποκλειστικά για τον Ατρόμητο».

Για τον κόσμο του Ατρομήτου: «Το μήνυμά μου στον κόσμο είναι ότι θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε τους οπαδούς μας δίπλα μας σε κάθε γήπεδο και αν είναι όπως στο τελευταίο ματς των πλέι οφ, τότε θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Πηγή: sport-fm.gr