Εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Τζένοα προτίθεται να ζητήσει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αναφορικά με την μετακίνησή του στην Κατάνια, ως αντάλλαγμα του Φραντσέσκο Λόντι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η μεταγραφή του Φραντσέσκο Λόντι από την Κατάνια στη Τζένοα έμοιαζε να χαλάει, λόγω της άρνησης του Παναγιώτη Ταχτσίδη να συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα. Ο έλληνας άσος φερόταν δυσαρεστημένος από την επιλογή της διοίκησης, η οποία μόλις πριν λίγες μέρες τον επανέφερε από τη Ρόμα. Ωστόσο, ο Παναγιώτης φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μιλώντας στην εφημερίδα «La Gazzetta del Lunedi».

«Αυτό που θέλω είναι να ακούσω από το στόμα του προπονητή πως δεν του είμαι χρήσιμος στη Τζένοα. Το μόνο που επιθυμώ είναι να σιγουρευτώ πως στη Τζένοα δεν με θέλουν. Μόλις ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, θα φύγω χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα», δήλωσε ο Ταχτσίδης.

Πληροφορίες θέλουν τον Ταχτσίδη να συναντάται εντός της ημέρας, ή το αργότερο αύριο, με αντιπροσωπεία της Τζένοα και μετά να δίνει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φραντσέσκο Λόντι.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης δεν είναι αρνητικός στη μετακίνησή του στην Κατάνια, η οποία αναμένεται να έχει καλύτερη πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα από τη Τζένοα, διεκδικώντας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο νιώθει θιγμένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας.

Πηγή: Sport-fm.gr