Ο διεθνής Τύπος μοιάζει βέβαιος για τη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και η προσφορά της γαλλικής ομάδας στη Νάπολι καλύπτει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του ουρουγουανού επιθετικού.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο, πάντως, είναι η συνύπαρξη του Καβάνι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίο θεωρούν πιθανό προς αποχώρηση από το Παρίσι.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, μίλησε στην «L’Equipe» και εξήγησε πως οι δύο επιθετικοί μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς πρόβλημα.

«Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Καβάνι δεν θα μπορούσαν να… χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα. Διαφωνώ με την άποψη αυτή. Οι δύο παίκτες, όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται. Θα ήταν καταπληκτικό να παίξουν μαζί», είπε αρχικά ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας.

Από τα λόγια του φαίνεται πως είναι βέβαιος για την απόκτηση του Καβάνι. «Ξέρω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή. Αν ο Καβάνι έρθει, τελικά, θα είμαι πανευτυχής», είπε χαρακτηριστικά ο Λοράν Μπλαν.

Απομένει να δούμε αν γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί και αν ο Μπλαν καταφέρει να επαληθευτεί στις προβλέψεις του.

Το σίγουρο είναι πως η συνύπαρξη και το ταίριασμα των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών δεν είναι απλή υπόθεση και θα αποτελέσει «προσωπικό στοίχημα» του νέου τεχνικού των πρωταθλητών Γαλλίας.

Πηγή: sport-fm.gr