Η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν στην Σούπερ Λίγκα μπορεί να ξεκινά σήμερα αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι αβέβαιο. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων», ο πάγκος έχει μείνει «ορφανός» και υπάρχει και συνέχεια.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Πανιωνίου, Μπάμπης Φωτιάδης, υπέβαλε και εκείνος την παραίτηση του και εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει παρελθόν. Ανάλογες σκέψεις κάνει και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης και όπως γίνεται αντιληπτό, η καθημερινότητα του Πανιωνίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναφορικά με την παραίτηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, η «SportDay» επικοινώνησε μαζί του αλλά και με τον Λάζαρο Κουτλίδη. Ο Έλληνας τεχνικός απάντησε «Ουδέν σχόλιον» ενώ ο Λάζαρος Κουτλίδης σχολίασε:

«Δεν δουλεύω στον Πανιώνιο. Δεν έχω καμία σχέση!».

Τότε γιατί κατεβήκατε στην «πρώτη» της ομάδας στα αποδυτήρια και μιλήσατε στους παίκτες;

«Εγώ έφερα τον κ. Παναγόπουλο στον Πανιώνιο. Εγώ τον έκανα βοηθό του Μάντζιου. Εγώ τον έκανα βοηθό του Ελευθερόπουλου και εγώ είμαι αυτός που τον έκανε πρώτο προπονητή στον Πανιώνιο. Κατέβηκα να τον παρουσιάσω στους παίκτες γιατί ήταν δική μου επιλογή. Εκεί, τελείωσε και η ανάμιξή μου με τον Πανιώνιο».

Στο Facebook γράψατε κάποια πράγματα, ανά καιρούς, που «φωτογράφιζαν», τον κ. Παναγόπουλο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Πλατεία…

«Ό,τι γράφω στο Facebook είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Παναγόπουλο. Κάπου αλλού πήγαινε. Ο κ. Παναγόπουλος δεν έπρεπε να παραιτηθεί δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας».

Υπάρχει η φημολογία ή σας καταμαρτυρούν αν θέλετε, ότι εσείς κάνετε τις μεταγραφές. Ισχύει;

«Δεν έχω καμία σχέση με τις μεταγραφές. Και δεν συμφωνώ! Οχι σε όλες τέλος πάντων. Εγώ θα έκανα άλλες επιλογές παικτών!».

Όπως;

«Δεν μπορώ να πω γιατί θα είναι σαν να εμπλέκομαι στα εσωτερικά του συλλόγου. Μπορεί να κάνω εγώ λάθος. Κάνουν εγκλήματα και θα τα πληρώσει ο Πανιώνιος»!

Πώς κρίνετε την απόφαση του κ. Παναγόπουλου;

«Ήταν λάθος του. Ήταν η ευκαιρία του να δουλέψει στη Super League και να δείξει τη δουλειά του. Είναι και Πανιώνιος».

Πηγή: sport-fm.gr