Τέλος σε κάθε μεταγραφολογία και στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μίλησε για το παρόν του, το οποίο βλέπει μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κόκκινους διαβόλους» στο μέλλον.

«Μου λείπει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασα κάποια από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι. Μου λείπει η Γιουνάιτεντ, αλλά πλέον η ζωή μου είναι στην Ισπανία. Απολαμβάνω να παίζω εκεί επίσης. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ και το μόνο που σκέφτομαι είναι η ομάδα μου» ανέφερε αρχικά ο 28χρονος και πρόσθεσε:

«Το να αγοράσουμε έναν, δύο, τρεις ή και τέσσερις παίκτες δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά εγώ παίζω για την καλύτερη ομάδα του κόσμου, παίζω δίπλα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν αυτοί. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στη Ρεάλ».

Πηγή: england365.gr