Πανευτυχής για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην καριέρα του, αλλά και τον τίτλο του MVP των τελικών δήλωσε ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά τη νίκη του Μαϊάμι επί των Σπερς.

«Γι’ αυτό γίνονται όλα. Ήρθα εδώ για να πάρω πρωταθλήματα και έχοντας κερδίσει δύο σε τρία χρόνια είναι κάτι υπέροχο. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και νιώθω δικαιωμένος που βλέπω αυτά τα αποτελέσματα. Δεν έχω λόγια», δήλωσε ο «βασιλιάς», ενώ αναγνώρισε και την αξία των μεγάλων ηττημένων. «Αξίζουν συγχαρητήρια στους Σπερς. Μας έφτασαν στα όριά μας για να τους κερδίσουμε».

Όσο για τους επικριτές του, ο Λεμπρόν αρκέστηκε να πει: «Δεν μπορώ να ανησυχώ συνέχεια για το τι λέει ο καθένας για μένα. Είμαι ο Λεμπρόν Τζέιμς από το Άκρον του Οχάιο, δεν θα έπρεπε καν να είμαι εδώ. Αυτό αρκεί. Νιώθω ευλογημένος που κάθε μέρα μπαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω τη φανέλα με το νούμερο ‘6’ και το όνομά μου στην πλάτη. Ό,τι και να λένε για μένα εκτός παρκέ, δεν έχει σημασία. Δεν με απασχολεί καν».

Το καλοκαίρι περιλαμβάνει ξεκούραση και γάμο για τον σούπερ σταρ των πρωταθλητών. «Θα είναι ένας από τους καλύτερους γάμους όλων των εποχών».

Πηγή: sport-fm.gr