Συνάντηση Μελισσανίδη-Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να πληροφορηθούν για το χρονοδιάγραμμα των περιφερειακών έργων στο γήπεδο


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
11:04
08/10/2019
Συνάντηση Μελισσανίδη-Πατούλη για την «Αγιά Σοφιά»
1
loading

Έπειτα από τα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην περιφέρεια Αττικής σχετικά με την καθυστέρηση έναρξης των συνοδών έργων για το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμερα στις 15:00 θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τον οποίο θα συνοδεύουν ο Α' αντιπρόεδρος & διευθύνων δύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος από την πλευρά της Dimand, θα συναντηθούν με τον Γιώργο Πατούλη και εκπροσώπους της περιφέρειας.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσω των «κιτρινόμαυρων» ρεπορτάζ, στη συνάν τηση που θα γίνει στα γραφεία της περιφέρειας, θα τεθούν τα θέματα που αφορούν τα υπόλοιπα έργα της «Αγιά Σοφιάς», με βασικότερο την υπογειοποίηση που αφορά τις οδούς Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι η επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κρατικοδίαιτος “τίγρης”

    Δεν φτάνει που του φτιάχνει το κράτος το γήπεδο τζάμπα, βιάζεται κιόλας για να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κονόμα από τα κίτρινα πρόβατα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει