Η Σάλτσμπουργκ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίωρο του αγώνα με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο ημίχρονο, με το σκορ να βρίσκεται στο 3-1, ο τεχνικός της αυστριακής ομάδας, Τζέσι Μαρς, προχώρησε σε μία ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του η οποία τους αφύπνισε και παραλίγο να κάνουν μία επική ανατροπή.

Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης πήραν τη νίκη με 4-3 χάρη σε τέρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Το βίντεο από την ομιλία του Αμερικανού προπονητή κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει πως μετέδωσε στους ποδοσφαιριστές του το πάθος που τους έλειπε.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πόσα φάουλ έχουμε κάνει, ξέρετε; Δεν είναι φιλικό! Είναι ματς για το Champions League! Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη δύναμη και να ξαναμπούμε στο ματς.

Πρέπει να είστε αμείλικτοι απέναντι από τον Φαν Ντάικ! Παίζουμε με υπερβολικό σεβασμό! Πρέπει να μας αισθανθεί ο αντίπαλος παιδιά.

Γι’ αυτό τον γαμ@@@νο λόγο έχουμε έρθει εδώ. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήρθαμε για να παίξουμε! Ας ανεβάσουμε την γαμ@@νη μας επιθυμία για κάτι καλό, ας παλέψουμε περισσότερο!

Πιστέψτε στους εαυτούς σας και δείξτε δύναμη. Αυτό είναι όλο! Δεν είναι τόσο επικίνδυνοι στα στημένα. Έχουμε περισσότερα να δώσουμε στο ματς».