Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμένει μέχρι και σήμερα χωρίς ομάδα. Ο ατζέντης του 34χρονου γκαρντ, Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι, μίλησε με υπονοούμενα κατά του Παναθηναϊκού και τόνισε πως οι «πράσινοι» δε θα αργήσουν να καταλάβουν πως δε θα είναι το ίδιο καλοί χωρίς αυτόν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον ήθελε. Ο Παναθηναϊκός όχι. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δε συνεχίζει στο «τριφύλλι» κι ο Μαουρίτσιο Μπαλντούτσι δεν έχασε την ευκαιρία, μιλώντας στο λιθουανικό lrytas.lt, να αφήσει αιχμές κατά των «πράσινων».

«Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά παίκτες όπως ο Σάρας δεν μένουν χωρίς δουλειά. Είναι επαγγελματίας και θέλει να παίξει σε μία ομάδα που να τον εκφράζει. Ήδη έχει απορρίψει κάποιες προτάσεις, ενώ κάποιες άλλες παραμένουν στο τραπέζι μας. Ναι, δεν είναι πλέον μωρό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να κερδίζει τίτλους» είπε αρχικά ο εκπρόσωπος του «Σάρας» και συνέχισε: «Είναι εντυπωσιακό πόσο “κοντή” είναι η μνήμη των ανθρώπων. Προσφάτως ο Σαρούνας κι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν πρωταθλητές και παρόλα αυτά ήδη άρχισαν να πιστεύουν ότι ο παίκτης ολοκλήρωσε την καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει χωρίς τον Γιασικεβίτσιους, αλλά βήμα με το βήμα θα συνειδητοποιήσουν ότι η ομάδα χωρίς εκείνον δε θα είναι το ίδιο καλή. Το λυπηρό σε όλη αυτή την ιστορία, ότι μετά από καιρό η ζωή του χαμογέλασε και στα προσωπικά του ο Σαρούνας είναι πραγματικά ευτυχισμένος».

Θέση στο θέμα πήρε κι ο πατέρας του «Σάρας», Λίνας Γιασικεβίτσιους, σημειώνοντας: «Περιμέναμε όλοι πώς και πώς τη γέννηση της εγγονής μου. Θέλουμε να την δούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν ήταν εύκολο να πάμε στην Ελλάδα μόλις γεννήθηκε. Μιλάμε καθημερινά για τα επαγγελματικά του, αλλά δεν μπορώ να του πω τι θα κάνει. Εκείνος αποφασίζει. Άλλωστε, αυτός ξέρει την κατάσταση καλύτερα από εμένα. Κάποιοι είχαν πει ότι ακόμα προσπαθεί να επανέλθει. Δεν είναι έτσι… Θέλει πολύ να συνεχίσει να παίζει και προφανώς αυτή την ευκαιρία δεν θα την έχει στην Αθήνα».

Πηγή: gazzetta.gr