Ακούστηκε αμέσως μετά την είδηση αποχώρησης του Παναθηναϊκού. Κι όσο δεν σφραγίζεται συμφωνία με τον Νοτιά για να μείνει στα Σπάτα, το σενάριο μετακόμισης της ΑΕΚ στην Παιανία συνεχίζει να κυκλοφορεί. Είναι πρόθεση για μια κίνηση-ματ που θα επιβεβαιώσει τη θέληση του Δημήτρη Μελισσανίδη να ταρακουνήσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Είναι επιθυμία να καταστεί σαφές στην πλευρά του Νίκου Νοτιά πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές (και μάλιστα με… ποιοτικότερα πορτοκάλια);

Ό,τι κι αν είναι, το σενάριο που αναπτύχθηκε αμέσως μετά την είδηση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την Παιανία -και θέλει την ΑΕΚ διατεθειμένη να μετακομίσει η ίδια εκεί- συνεχίζει να κυκλοφορεί.

Με δεδομένη, λοιπόν, την ενόχληση Μελισσανίδη για τα παράπονα που εξέφρασε η πλευρά Νοτιά σχετικά με τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στα Σπάτα, αλλά και τη δεδομένη ανωτερότητα των εγκαταστάσεων της Παιανίας, η ανεπιβεβαίωτη φημολογία θέλει τον «τίγρη» να ‘χει κάνει ήδη επαφές με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που να παρουσιάζει τις δυο πλευρές έτοιμες για διαπραγμάτευση -είτε για ενοικίαση, είτε για αγορά- και να θέτει κατώτατο όριο για το δεύτερο ενδεχόμενο μια τιμή που θα ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport-fm.gr