Ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής καριέρα του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μάρκο Μάριν, σημειώνοντας πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για το προσωνύμιο του «Γερμανός Μέσι».

«Είχα μια φανταστική καριέρα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Ίσως θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Ίσως να μην ήμουν υπομονετικός σε κάποιες καταστάσεις, ενώ και οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν.

Τώρα είμαι ευτυχής στον Ερυθρό Αστέρα και ικανοποιημένος με την καριέρα του», τόνισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο προσωνύμιο του.

«Δεν μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το προσωνύμιο. Ο Μέσι είναι ένας και κανένας δεν τον πλησιάσει. Για μένα δεν έφερε περισσότερη πίεση, γιατί νομίζω πως κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά όταν με σύγκριναν μαζί του. Ίσως είδαν κάποια κοινά στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με τον Μέσι. Είναι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι άλλου τύπου παίκτης».

Πηγή: gazzetta.gr